Everybody deserves a healthy life!

100% Natuurlijke producten
Persoonlijk én deskundig advies
> EUR 40,-- géén verzendkosten
Brievenbus pakket

Over BE HEALTHY

BE Healthy ! Iedereen zou een gezond leven moeten kunnen leiden. Omdat iedereen uniek is, een andere levenswijze én lichaam heeft, is ook gezondheid voor iedereen anders. Ik ben ervan overtuigd dat je naast gezonde voeding, een gezonde levenstijl en met de juiste aanvulling op het gebied van voedingssupplementen, een gezond leven kan leiden.

Met de 100% natuurlijke voedingssupplementen van BE Healthy én persoonlijk advies hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan jouw gezonde leven: 
" Everybody deserves a healthy life"

 

Chlorella

Een échte superfood boordevol vitamines, mineralen en plantaardige eiwitten ! Deze detoxer of ontgifter geeft je extra energie en is een boost voor je immuunsysteem en dus je weerstand! Door de kleine tabletjes (0,2 gr) gemakkelijk in te nemen ! Op de pagina van chlorella leggen we je uit wat chlorella nou precies is en wat chlorella voor jou zou kunnen betekenen...

Spirulina

Een échte bom van vitaminen, mineralen en bovendien zeer rijk aan plantaardige eiwitten ! Spirulina is daarom een prima aanvulling op een gezond voedingspatroon. Spirulina geeft net als chlorella meer energie maar is een mildere ontgifter dan chlorella. Spirulina bevat meer eiwitten en is hierdoor erg geschikt voor vegetariërs en sporters voor oa spieropbouw en herstel na het sporten !

Rhodiola

Dit bijzondere kruid heeft de eigenschap om je lichaam te laten aanpassen aan extreme situaties zoals stress, (winter) depressie of vermoeidheid. Ook kan het je concentratie vermogen verbeteren (bijv. tijdens examens). Ben je op zoek naar een beter uithoudingsvermogen tijdens het sporten, dan kan rhodiola je hierin ook ondersteunen. Kijk op de rhodiola pagina wat dit kruid voor jou kan doen!

MEEST GEKOZEN PRODUCTEN

Be Healthy Chlorella - 450 tabletten

90 gram, 450 tabletten per pot

BE Healthy Chlorella: boordevol vitamines, mineralen en plantaardige eiwitten wat zorgt voor extra energie en ondersteuning bij oa sporten of andere inspanningen! Kijk op de Chlorella pagina op onze website wat Chlorella voor u zou kunnen betekenen.
 

€ 12,50
Bekijk dit product

Be Healthy Spirulina - 1350 tabletten

270 gram, 1350 tabletten

BE Healthy Spirulina zit boordevol vitamines, mineralen en plantaardige eiwitten!
Het geeft energie, stimuleert de spieropbouw en is een milde detoxer. Ten opzichte van onze Chlorella zitten er meer plantaardige eiwitten in Spirulina, maar heeft een mildere ontgiftende werking dan Chlorella. 

€ 32,95
Bekijk dit product

Jessica de putter

Ik ben Jessica de Putter, getrouwd en trotse mama van de 2 leukste meiden! Alles wat met gezondheid en voeding te maken heeft, vind ik erg interessant. Uit eigen ervaring en overtuiging kan ik zeggen dat voeding, gezondheid én je gezond voelen, alles met elkaar te maken hebben. Ik heb de afgelopen jaren door mijn studies inmiddels veel kennis en ervaring opgedaan en ik ben sinds 2017 afgestudeerd Orthomoleculair Therapeut en Orthomoleculair Voedings en Suppletie Adviseur .

En zo is BE Healthy tot stand gekomen want mijn wens is om met mijn kennis en 100% natuurlijke producten voor iedereen een "healthy lifestyle" mogelijk te maken! Doordat ik onze producten zelf ook gebruik kan ik vanuit eigen ervaring dit van harte aanbevelen als aanvulling op een gezonde voeding. 

De producten die BE Healthy aanbied onderscheiden zich door een aantal unieke én natuurlijke eigenschappen. Wat ik miste in het huidige aanbod is een stukje extra informatie en uitleg omdat de supplementen voor zoveel verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Vandaar dat we ook persoonlijk advies bieden. Ieder mens is uniek, wat voor de één werkt hoeft nog niet voor een ander te werken..... dus heb je na het lezen van alle (product)informatie nog vragen, mail of bel gerust voor persoonlijk advies !!!

 

Om BE Healthy goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid
Sluiten