"Everybody deserves a healthy life"

Natuurlijke producten
Persoonlijk advies
Hoge kwaliteit
Brievenbus pakket

Over BE HEALTHY

BE Healthy ! iedereen zou een gezond leven moeten kunnen leiden. Omdat iedereen uniek is en een andere levenswijze én lichaam heeft, is ook gezondheid voor iedereen anders. Ik ben ervan overtuigd dat je naast gezonde voeding, een gezonde levenstijl en met de juiste aanvulling op het gebied van voedingssupplementen, een gezond leven kan leiden.

Met de natuurlijke voedingssupplementen van BE Healthy én persoonlijk advies hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan jouw gezonde leven: 
" Everybody deserves a healthy life"

 

Chlorella

Een échte superfood boordevol vitamines, mineralen en eiwitten ! Deze detoxer geeft je meer energie en is een boost voor je immuunsysteem! Op de pagina van chlorella leggen we je uit wat chlorella nou precies is en wat chlorella voor jou zou kunnen betekenen...

Spirulina

Een echte vitaminebom en een bron van eiwitten! Spirulina is daarom een prima aanvulling op een gezond voedingspatroon. Spirulina geeft net als chlorella meer energie maar is een mildere ontgifter. Spirulina bevat meer eiwitten dan chlorella en is hierdoor erg geschikt voor vegatariërs en sporters! Kijk op de pagina van spirulina wat deze bijzondere alg voor jou kan betekenen!

Rhodiola

Dit bijzondere kruid heeft de eigenschap om je lichaam te laten aanpassen aan extreme situaties zoals stress, (winter)depressie of vermoeidheid. Ook kan het je concentratievermogen verbeteren. Ben je op zoek naar een beter uithoudingsvermogen tijdens het sporten, dan kan rhodiola je hierin ondersteunen. Kijk op de rhodiola pagina wat dit kruid voor jou kan doen!

MEEST GEKOZEN PRODUCTEN

Be Healthy Chlorella - 450 tabletten

90 gram, 450 tabletten per pot

BE Healthy Chlorella: boordevol vitamines, mineralen en een hoog eiwitgehalte! Kiijk op de Chlorella pagina op onze website wat Chlorella voor u zou kunnen betekenen.
 

€ 11,95
Bekijk dit product

Be Healthy Spirulina - 1350 tabletten

270 gram, 1350 tabletten

Be Healthy Spirulina is van een hoge kwaliteit! Het zorgt door zijn mooie samenstelling voor o.a meer energie. Doordat het kleine tabletjes zijn, zijn ze makkelijk door te slikken. 1350 tabletten zijn goed voor 3 maanden gebruik.

€ 31,95
Bekijk dit product

Jessica de putter

Ik ben Jessica de Putter, 36 jaar, getrouwd en trotse mama van de 2 leukste meiden! Alles wat met gezondheid en voeding te maken heeft, vind ik erg interessant. Uit eigen ervaring en overtuiging kan ik zeggen dat voeding en gezondheid alles met elkaar te maken hebben. Sinds kort mag ik me orthomoleculair voedings en suppletie adviseur noemen en inmiddels ben ik gestart met de studie tot orthomoleculair therapeut.

En zo is BE Healthy tot stand gekomen want mijn wens is om met mijn kennis en producten voor iedereen een healthy lifestyle mogelijk te maken! 

De producten die BE-Healthy aanbied zijn niet nieuw, maar onderscheiden zich wél door unieke eigenschappen. Wat ik miste in het huidige aanbod is een stukje extra informatie en uitleg omdat de supplementen voor zoveel verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Vandaar dat we ook persoonlijk advies bieden. Want wat voor de één werkt... 

 

Om BE Healthy goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid
Sluiten